Arckezelések

Arckezelések

Ultrahangos funkció

A hanghullámokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő membrán az áram hatására rezegni kezd. A hanghullámok mélyen behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek, melynek eredményeként az erek kitágulnak, és a célterületre irányítják a véráramot. Az eljárás segítségével a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van mikromasszázs és az izmok ellazítása révén. Az ultrahang kezelés során javulhat a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsulhat a mikrocirkuláció, javulhatnak a sejtek életfunkciói, valamint a hatóanyagok felszívódása is.

Hidroabrázió (Skin Scrubber) funkció

A hidroabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt! A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Az aktuális kozmetikai kezelés során al- kalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmeti- kai anyagok.

Hogyan működik a hidroabrázió?

Az ultrahangrezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermet-felhőt hoznak létre ott, ahol a készülék a bőrrel érintkezik. A sorozatos vibráció hatására azonnal el tudjuk távolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. Az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek, ezáltal számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat. A kozmetikai anyagok a további kezelés során akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe. A szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik.

Milyen bőrproblémákra ajánljuk a hidroabráziót?
 • Zsíros, aknés bőrök kezelése
 • Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelése
 • Sápadt, fakó, száraz bőr kezelése
 • Laza, tónusát veszett bőr kezelése - Szem körüli ráncoknál
 • Napfény által károsodott bőr kezelése - Hát, nyak és dekoltázs kezelése
 • Férfiak bőrének hatékony tisztítása
Arckezelés 01

Hidroabráziós kezeléssel tartós eredményeket érhetünk el, viszont pigment folt halványításra ez a módszer nem hatékony. Nagy előnye, hogy a hidroabrázió egész évben alkalmazható és teljesen fájdalommentes.

Ellenjavallatok:
 • Botox kezelésben részesülteknél idegrendszeri eredetű betegségek
 • Bőrbetegségek
 • Műtéti hegek, nyílt sebek
 • Daganatos megbetegedések - Terhesség
 • Lázas állapot
 • Protézis a kezelt terület alatt
 • Csontritkulás
 • Szívinfarktus
 • Vérzés, vérzéshajlam esetén
 • Pacemaker
Arckezelés 02

A gyémántfejes mikrodermabrázió non-invazív bőrmegújítást végez a steril gyémántfejek használatával. A készülék a bőr felső rétegét gyémántfejekkel dörzsöli és hámlasztja, majd eltávolítja az összes szennyeződést és elhalt bőrt a vákuum segítségével. Ezzel az eljárással el- távolítható az elhalt bőr, hiányosságok, foltok, ráncok és a nemkívánatos pigmentációk a kliens bőréről. A gyémántfejes mikrodermabrázió után használt hatóanyagok könnyebben szívódnak fel és könnyebben jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. A mikrodermabráziós kezelés egészséges, fényes, sima bőrt eredményez!

VIO (High Frequency) funkció

A VIO vagy ózónkezeléshez használt készülék a legrégebb óta tartozik a kozmetikák alapfelszereltségéhez, a bőrre gyakorolt kedvező hatása miatt nagyon kedvelt kezelési forma. Az ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai eljárás. Bőrápolásban széles körben alkalmazható: masszírozásra, fertőtlenítésre, vérbőség fokozására.

A kezelés folyamata:

A kezelés alkalmával közvetlen áramhatás éri a bőr felszínét, mely a Vio készülék üvegcsövében a található argon vagy neon nemesgázok áram hatására történő ionizálásának következtében történik. Az eszközről, a bőrhöz közelítve, szikrák pattannak a bőrfelszínre, ahol fertőtlenítő hatású ózon keletkezik. A kezelést fájdalommentessége és nagy hatékonysága miatt minden kozmetikában végzik.

A Vio kezelés hatása

A bőr vér - és anyagcsere ellátásának javul, az érfalak erősödése a sejtek tápanyagellátásának javulása, regenerálódási folyamatok fokozódnak feszesebb bőr, összehúzódnak a pórusok, a faggyúmirigyek túlműködését szabályozza, a bőrt fertőtleníti, a szeborreás bőr áll- apotának jelentős javítása, az eljárás enyhe szárító hatása miatt, a bőrt fertőtleníti, így a gyulladási a bőr felszínén és a mélyebb területeken is csökken, csökkenti a ráncokat, a kollagén termelés fokozódik, csökkenti a narancsbőr megjelenését, serkenti a hajhagymák működését, segíti a hajnövekedést.

A Vio kezelés javallatai

Aknés, pattanásos bőr, tág pórusú arcbőr, szeborreás bőr, bőrtisztítás utáni fertőtlenítés, striák, hajhullás kezelése, korpás fejbőr, szarkalábak. A készüléket nem csak az arcbőrön használhatjuk, hanem a test bármely pontján, illetve nemcsak szépészeti célból használhatjuk.

Spray Funkció

A permetezőt az arc megtisztítása után alkalmazzák, hogy eltávolítsák az összes szennyeződést a pórusokból. Erre folyékony szérumokat lehet használni, amelyeket az arcra permeteznek. Segít tisztítani, sterilizálni és fertőtleníteni a bőrt.

Vákuum Funkció

A vákuum növeli a vér oxigén szintjét, serkenti a vér- és a nyirokkeringést. A vér gyorsabb áramlásának köszönhetően az oxigénben gazdag trombociták el tudnak jutni a sejtszintig, amely revitalizált és fiatalabb bőrt eredményez. A bőr revitalizáló hatása mellett a vákuum felszabadítja a szövetek közül a lerakódott méreganyagokat, amelyek problémássá tehetik a bőrt. A vákuumos kezelés során a felgyorsított nyirokkeringés gyorsabban távolítja el a szervezetből a feloldott méreganyagokat, ezáltal a bőr elkezd megtisztulni és megfiatalodni. A rádió- frekvencia technológiájával együtt alkalmazva látványos és tartós változásokat lehet elérni a bőr felszínén.

Hideg-Meleg funkció - Thermoterápia (Arc vasalás)

A meleg funkció megnyitja a bőr pórusait, ezzel könnyítve meg a hatóanyagok bejutását a bőrbe, majd a hideg funkció bezárja azokat. A hideg meleg váltakozása edzi a bőrt. A fáradt és igénybe vett bőr új energiával telítődik, stresszmentessé és élettelivé válik. A hideg-meleg vasaló megfiatalítja a sejteket, regenerálja az öregedés jeleit. Már az első alkalom után látható az eredmény.

A hideg-meleg vasaló hatásai

Serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, gyorsítja a hatóanyag-bevitelt, a bőr szilárdabb, feszesebb lesz, értorna hatására a tágult hajszálerek állapota javul.

Mikor ajánlott az arcvasalás?

Ránckezelés, bőrfiatalítás: arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítása, az öregedés jeleinek eltüntetésére. Az arcvasaló ellenjavallatai: láz, fertőző betegség, bőrbetegség, trombózis Kezelés tartalma: letisztítás, radírozás, arcpakolás, arcvasalás, hidratálás

Kezelés időtartama kb: 45 perc

Foglaljon
időpontot most!

Időpont foglalás
Szolgáltatásainkra telefonon vagy e-mailben lehetséges az időpont foglalás. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Időpontfoglalás