LED fényterápiás és Spa arckezelés

LED fényterápiás és Spa arckezelés

A LED fényterápia technológiája (fotobiomoduláció) napjaink egyik legdivatosabb és legnépszerűbb arckezelő eljárása mind Oroszországban, Ukrajnában mind számos olyan országban ahol kimagaslóan fejlett a szépségipar.

Régóta ismert a fény kedvező élettani hatása, hiszen mértékletességgel nemcsak szép barnák lehetünk tőle, hanem fontos szerepet tölt be a D-vitamin szintézisében is. A fény különböző hullámhosszúságú sugarait széleskörűen alkalmazzák a gyógyászatban és a szépségiparban egyaránt. Célja a különböző színű fényekkel az igényeknek megfelelően visszaállítani bőröd szépségét,fiatalságát és rugalmasságát.

A LED fényterápiás és Spa gépünk működése azon az élettani elven alapul, hogy ezek a LED lámpák által kibocsátott meghatározott hullámhosszúságú fény energiáját a bőr sejtjei elnyelik és azt a sejtek által hasznosítható intracelluláris energiává, ATP-vé alakítják. Ennek hatására egyrészt egyes enzimek aktivitása (kataláz, szuperoxid-dizmutáz) fokozódik. Ezek az enzimek nagy szerepet játszanak a szervezet méregtelenítésében, a káros anyagok semlegesítésében és a szervezet sejtszintű védekezésében.

A LED fényterápia alkalmazása az arckezelésben egy új, modern, fájdalommentes eljárás.Hatására javul a bőr rugalmassága a nyirokrendszer aktivizálásával a tág pórusok, gyulladások enyhítését érjük el, mindemellett akne problémák kezelésében is hatásos.

Az árainkat az Áraink menüpont alatt találja.

Hatásai

A LED-fény hatására fokozódik a sejtmegújulásban szerepet játszó bázikus fibroblast növekedési faktor (BFGF) és az epidermális növekedési faktor (EGF) elválasztása, amelyek stimulálják a kollagén termelődését, a kollagén rostok átrendeződését és gátolják a melanin képződését.

A sejtmegújulás és az új kollagén termelődése révén pedig javul a bőr feszessége és rugalmassága, csökken a ráncok száma, elhalványulnak a barna pigmentfoltok. A kezelés fájdalommentes, kifejezetten jóleső érzéssel párosul.Minden bőrtípusra alkalmazható. A fényterápiás kezelés a különböző hullámhosszúságú fények élettani hatásaira alapul.

Vörös fény

A 650 nm hullámhosszúságú fényt biológiailag aktív fénynek is nevezik. Hatására fokozódik a sejtek aktivitása, javul az anyagcseréjük és elősegíti a kollagén termelődését. Ennek eredményeképpen fokozódik a bőr feszessége és rugalmassága, javul a bőr állapota, csökken a ráncok száma és mélysége, a a tág pórusok összemennek és számuk csökken. Fokozza az antioxidáns enzimek elválasztását, amelyek semlegesítik a káros peroxid gyököket, valamint a melanin-termelés gátlásával fehéríti a bőrt, illetve halványítja a pigmentfoltokat. A kezelés hatására a bőr megjelenése fiatalabb lesz.

Kék fény

A 470 nm hullámhosszúságú kék fény elsősorban gyulladáscsökkentő és anti-bakteriális hatású, de bőrre nincs káros hatással. Súlyos pattanásos arcbőr esetén képes a gyulladást okozó propionibakteriumokat elpusztítani, az aknés gyulladást ezáltal csökkenteni. Rendszeres kezelés hatására javul a bőr állapota, megszűnnek a pattanások és elkerülhető a súlyos hegek kialakulása.

Zöld fény

A zöld fény hullámhossza 520 nm. A zöld fény előmozdítja a bőr egyensúlyának helyreállítását, nyugtatja azt kipirosodás esetén. Kimutatott kedvező hatása rozáceás, pszoriázisos vagy ekcémás bőrnél. Emellett halványítja a pigmentfoltokat és elősegíti a sebek gyógyulását.

Sárga fény

Az 590 nm hullámhosszú fény javítja a sejtek légzését, oxigéncseréjét, energiát ad a sejteknek. Hatására javul a nyirokkeringés, a bőr immunvédekezése, csökken a bőr pirossága és gyorsul a sebgyógyulás.

Lila fény

A lila a vörös és a kék keveréke, amely így egyesíti a két fény terápiás hatását. Különösen kedvező a pattanásos bőr kezelésére és az aknés hegek eltüntetésére.

A kezelés előnyei

A LED lámpás kezelés a különböző hullámhosszúságú fény élettani hatásait kihasználva nem invazív módon képes a bőr funckióját és állapotát javítani. A rendszeres, de rövid ideig tartó kezelés eredményeképpen a méregtelenítés, a sejtmegújulási folyamatok és a keringés serkentésével csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait, elősegíti a kollagén termelődését, ezáltal a bőr feszesebb, simább és ragyogóbb lesz. Kifejezetten jól alkalmazható pattanásos, rozáceás arc kezelésére, valamint bőrfiatalításra.

Milyen gyakran érdemes a kezelést elvégezni?

Heti 1-2 kezelés ajánlott a megfelelő eredmény elérése céljából.

A kezelés nem végezhető el:
  • epilepszia vagy más hasonló állapot gyanúja vagy diagnosztizálása esetén
  • daganatos megbetegedés esetén
  • lázas állapot esetén
  • aktív herpesz esetén

Foglaljon
időpontot most!

Időpont foglalás
Szolgáltatásainkra telefonon vagy e-mailben lehetséges az időpont foglalás. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Időpontfoglalás