Rólunk

A Happy Skin Laser & Beauty Centert azzal a céllal hoztuk létre, hogy komplex szolgáltatást nyújthassunk az esztétikai  problémákkal küzdő és szépülni vágyó páciensek számára. A szakmai hátteret az egyik tulajdonos,Alina és szakképzett csapatunk biztosítja. Alina 10 éves tapasztalattal rendelkezik az Ukrán szépségiparból,ami köztudottan a világ élvonalába tartozik.

Egy újonnan nyíló szépségszalon vagyunk az Eto park második emeletén. Igyekeztünk egy modern hangulatos és barátságos üzletet kialakítani ahol mindenki jól érzi magát és szívesen jön hozzánk. Az üzletünkben több szépségápolással kapcsolatost kezelést is megtalálhatsz. Elsősorban a legmodernebb diodalézeres szőrtelenítőgépet amivel a sima bőrért felelünk illetve a gép alkalmas arckezelésre is a fiatal és sima arcbőrért. Van még egy EMS gép ami az alakformálásban segít, égeti a zsírt és izmot is épít. Egy kezelés 30 perces és olyan hatást érhetünk el vele mintha megcsináltunk volna 20.000 guggolást vagy felülést attól függ milyen izomcsoportot szeretnénk megmozgatni vele. Nem utolsó sorban pedig szempilla építéssel és szemöldök korrekcióval is foglalkozunk. Kezelőszobáinkat próbáltuk úgy kialakítani hogy semmi ne zavarja a kezelést és a vendég nyugodt környezetbe tudjon kikapcsolódni. Árainkat szerettük volna úgy kialakítani hogy mindenki számára elérhető legyen.

Bármilyen kérdéssel és problémával forduljanak segítőkész és tapasztalt csapatunkhoz és várjuk önöket sok szeretettel barátságos és exkluzív szalonunkban.

HappySkin csapata

Foglaljon
időpontot most!

Időpont foglalás
Szolgáltatásainkra telefonon vagy e-mailben lehetséges az időpont foglalás. Telefonos elérhetőségünkön minden kérdésedre igyekszünk választ adni, segítünk a számodra legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és lefoglaljuk kezelési időpontodat is.
Időpontfoglalás